Share

Home / Cultură / Între poezie și martiraj cu Amanuel Asrat, de Ziua Internațională a Poeziei
Poetul și jurnalistul Amanuel Asrat, victimă a unui regim opresiv (Sursă foto: www.peneritrea.com)

Între poezie și martiraj cu Amanuel Asrat, de Ziua Internațională a Poeziei

21 martie e desemnată Ziua Internațională a Poeziei și cu acest prilej Revista Vatra vă invită la evenimentul „Între poezie și martiraj cu Amanuel Asrat”, dedicat poetului și jurnalistului eritreean Amanuel Asrat, încarcerat în septembrie 2001 și privat de libertate încă și în zilele noastre, fără acuzații sau procese cunoscute.

PEN International ne cere să luăm atitudine pentru eliberarea lui Amanuel Asrat, trimițând apeluri către guvernul eritreean pentru eliberarea lui și a tuturor jurnaliștilor încarcerați.

După discuția despre starea poetului Amanuel Asrat și lecturarea unei poezii de-a acestuia tradusă în limba română de către Ioana Ieronim, va urma un recital de poezie din partea poeților prezenți: Flavia Adam, Iulian Boldea, Roxana Cotruș, Antonio Doda, Hristina Doroftei, Horia Marchean, Daniela Mărginean, Ioan Mărginea, Mihók Tamás, Mădălina Porime și Cătălin Șuteu.

Evenimentul va avea loc la ora 19.00, la The Backstage (Piața Trandafirilor nr. 53, Târgu Mureș) și va fi moderat de Gabriela Feceoru.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Expoziție meșteșugărească la Sighișoara

În perioada 27-28 septembrie, vineri și sâmbătă, municipiul Sighișoara va găzdui Expoziția Meșteșugărească cu Demonstrații, …

Share
Share