Home / Luduș / Facilităţi la transport pentru luduşeni

Facilităţi la transport pentru luduşeni

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei oraşului Luduş are atribuţii specifice pentru administrarea şi acordarea unor beneficii de asistenţă socială şi a serviciilor sociale având ca scop principal asigurarea aplicării politicilor sociale în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor vârstnice, celor cu dizabilităţi, precum şi altor persoane, grupuri sau comunităţi aflate în nevoie socială.

În acest context, la Luduş, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 207/2014, cu modificările şi completările ulterioare, s-au acordat în anul 2018 facilităţi la transportul public local persoanelor care sunt îndreptăţite să primească asemenea servicii. În ceea ce urmează vom prezenta mediile lunare a biletelor şi abonamentelor care s-au acordat în cursul anului 2018: abonamente eliberate persoanelor cu grad de handicap grav şi accentuat – 28, abonament pentru persoane persecutate din motive politice/ deportaţi/ revoluţionari – 14, abonamente eliberate elevilor orfani/ CES – 4, abonamente eliberate elevilor din învăţământul primar şi gimnazial – 88, abonamente eliberate elevilor din învăţământul liceal – 53, bilete gratuite eliberate pensionarilor cu venituri de până la 1.500 de lei – 6525.

Suma totală a subvenţiilor acordate de Primăria oraşului Luduş, Titlul 40, se ridică la 196.973 de lei pentru anul 2018.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Explozie cu o victimă într-o localitate din Mureș!

Pompierii militari din Reghin au fost solicitați să intervină marți, 7 iulie, la o explozie …