Rezultate notabile pentru luduşeni la Olimpiadele școlare Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 272 Vizualizări

Rezultate notabile pentru luduşeni la Olimpiadele școlare

În această perioadă se desfășoară Olimpiadele la materiile prevăzute în programa școlară, o competiție în care sunt angrenați ce mai bine pregătiți elevi.

Olimpiada de religie ortodoxă s-a desfășurat în ziua de 23 martie, la Școala Gimnazială „Europa” din Târgu-Mureș. Reprezentantul Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș, Cristian Anca (foto) din clasa a XII-a E, pregătit de profesorul de religie Septimiu Pop a fost notat cu 8,80 și s-a calificat la faza națională care se va desfășura în perioada 1-5 mai 2019 la Oradea.

La Olimpiada Națională de limba Rromani – faza județeană, care s-a desfășurat în ziua de 23 martie, la Școala Gimnazială „Adoryani Karoly” din Glodeni, elevii profesorului pregătitor Eufim Rudi Moca s-au remarcat prin cunoștințele etalate.

Două eleve de la Școala Gimnazială nr. 1, Otvos Denisa (locul II) și Amalia Moca (locul III), ambele din clasa a VIII-a, au repetat performanțele din anii precedenți.

De la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș au primit mențiuni Marian Hărăstășan și Nicoleta Lovasz, ambii din clasa a X-a. Pe locul I s-au clasat Nicolae David Dan, Cristina Rozalia Moca și Cristina Moldovan. Cele doua Cristina, Moldovan și Moca, pregătite de profesorul Eufim Rudi Moca vor participa în perioada 17-20 aprilie 2019 la faza Națională a Olimpiadei de Limba Rromani maternă care se desfășoară la Focșani în judeţul Vrancea.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE