Home / Business / Proiectul fabricii de furaje din Sânpaul avansează

Proiectul fabricii de furaje din Sânpaul avansează

Conducerea UBM Feed Romania anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării privind emiterea Autorizației integrate de mediu pentru ”Fabrica de furaje Sânpaul”, activități încadrate în Anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.4 litera b) (ii): ”Instalații pentru tratarea și prelucrarea materii prime de origine vegetală, cu o capacitate de producție de peste 300 de tone de produse finite pe zi sau de 600 de tone pe zi în cazul în care instalația funcționează pentru o perioadă de timp de cel mult 90 de zile consecutive pe an”, pe un amplasament din localitatea Sânpaul nr. 6A.

Potrivit unui comunicat, informații privind impactul potențial asupra mediului al activităților pentru care se solicită emiterea autorizației integrate de mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COVID-19 în Mureș: cazuri noi, vindecări și decese

Până sâmbătă, 4 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 751 de cazuri (cu trei …