Femeie agresată de concubinul beat! Ordin de protecţie provizoriu emis de poliţişti! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Femeie agresată de concubinul beat! Ordin de protecţie provizoriu emis de poliţişti!

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu, față de un bărbat, de 39 de ani.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, joi, 18 aprilie, în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că a fost agresată fizic de concubinul acesteia.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în data de 17 aprilie, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla în locuința comună din localitatea Râciu, sub influența băuturilor alcoolice, un bărbat, de 39 de ani, şi-a agresat fizic concubina, ameninţând-o atât pe aceasta, cât şi pe fiica lor minoră. După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 200 de metri faţă de concubina şi fiica acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE