Share

Home / Politic / Claudiu Maior (ALDE): “Sper că vom păşi în Europa cu demnitate”

Claudiu Maior (ALDE): “Sper că vom păşi în Europa cu demnitate”

Liderul ALDE Târgu-Mureş, Claudiu Maior, a votat duminică, 26 mai, după ora 16.00, într-o secţie de votare amenajată în incinta Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” din Târgu-Mureş.

„Am venit la vot cu acel gând pe care mi l-am dorit dintotdeauna, ca parlamentarii şi europarlamentarii să îşi iubească ţara aşa cum o fac primarii şi consilierii locali, pentru că atunci când îţi iubeşti ţara aşa cum îşi iubeşte oraşul un primar, atunci ajungi la acea mică diferenţă între a te aduce în stadiul în care să mergi în Uniunea Europeană şi să vorbeşti de rău ţara ta sau să-ţi iubeşti ţara şi să te duci în Uniunea Europeană să îţi vorbeşti numai de bine ţara. Sper că vom păşi în Europa cu demnitate şi cred cu adevărat că o restructurare în ceea ce priveşte tot ce înseamnă clasă politică atunci când vorbim de mentalităţi ar trebui să fie. În rest, le doresc tuturor din România să meargă la vot şi sper ca votul de azi să fie un vot decisiv, în care toate partidele politice să-şi dea mâna şi – de ce nu – să ne susţinem aţara aşa cum o fac şi alte ţări”, a declarat Claudiu Maior.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Creștere a numărului de pasageri de 130% pentru Aeroportul Transilvania

Aeroportul Internațional Transilvania Târgu Mureș este menționat, ca unul dintre performerii, în cel mai recent …

Share
Share