Home / Diverse / Lucrări anunţate la Podul „Suspinelor” de la Sânpaul. Circulaţia afectată!

Lucrări anunţate la Podul „Suspinelor” de la Sânpaul. Circulaţia afectată!

Cea mai „longevivă” lucrare de reabilitare a unui pod din judeţul Mureş,  Pasajul Sânpaul pe DN15 va fi în sfârşit finalizat după aproximativ 3 ani de la începerea lucrărilor. După aproape 1100 de zile de nervi ale conducătorilor auto nevoiţi uneori să stea la cozi interminabile sau să îşi rupă maşinile în craterele de pe pod, autorităţile de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au anunţat pe pagina de FB a instituţiei că la începutul săptămânii viitoare se va finaliza asfaltarea carosabilului.

„Au fost reluate reparațiile la Pasajul Sânpaul pe DN15 în județul Mureș. Deocamdată se lucrează la amenajarea trotuarelor și a parapetului pietonal. Constructorul a anunțat că partea carosabilă urmează să fie asfaltată la începutul săptămânii viitoare, după care traficul va reveni la normal în această zona, restul lucrărilor fiind efectuate la structura podului, fără afectarea circulației.”, spun cei de la DRDP Braşov. Lucrările de pe acest obiectiv rutier s-au desfăşurat cu dificultate în ultimii ani, existând lungi perioade în care lucrările au fost abandonate, fără a se ţine cont de condiţiile din trafic.

Sursa foto: Info Trafic Targu Mures

Parapeţi de beton montaţi  la intrarea în Sânpaul pe DN15În acelaşi timp, conform unor postari de pe grupul Info Trafic Târgu Mureş , se montează parapeţi de beton la intrarea în comuna Sânpaul,  pentru a se împiedica depăşirile în zonă, care au provocat în ultimii ani multe accidente soldate uneori cu decese. ”Dacă erau parapeţi de beton în 2013, prietenul şi colegul nostru Costel poate nu pleca dintre noi . Dumnezeu să-l odihnească în pace”, spune un internaut pe FB.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reparații la fațada maternității din Sighișoara

Conducerea Spitalului Municipal din Sighișoara a anunțat vineri, 22 mai, demararea lucrărilor de reparații la …