Home / Administratie / Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș angajează

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș angajează

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi disponbile, anunță Monitorul oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de instructor educație la Casa de tip familial din Sângeorgiu de Pădure, candidații au nevoie de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechimea în muncă nefiind necesară.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de îngrijitor și cel de supraveghetor noapte ca și cuplu parental (soț și soție) la Complexul de case de tip familial din Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș, candidații au nevoie de studii generale/gimnaziale, vechimea în muncă nefiind necesară, să aibă experiență în creșterea și educarea copiilor, să posede abilități părintești, să fie dispuși să locuiască permanent în cadrul casei de tip familial și să înțeleagă și să accepte nevoile individuale ale fiecărui copil, indiferent de starea de sănătate, sex, etnie sau religie.

Dosarele se pot depune până în 24 septembrie la Biroul Resurse Umane.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 213 5012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre tronsonul de autostradă Iernut – Chețani

Asociația Pro Infrastructură a anunțat miercuri, 5 august, pe pagina oficială de Facebook, faptul că …