Tractorul TAGRO, vedeta IRUM la INDAGRA Agricultura
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 4238 Vizualizări

Tractorul TAGRO, vedeta IRUM la INDAGRA

Compania reghineană IRUM participă și anul acesta la cel mai mare și important eveniment agricol din România, Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România  în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019. Vedeta standului  IRUM este și în acest an tractorul TAGRO, cel care și-a făcut botezul în urmă cu un an tot la INDAGRA, fiind considerat la momentul respectiv  capul de afiș INDAGRA.

„Suntem prezenți  la ediția din acest an a Târgului Internațional INDAGRA cu un stand destul de generos zic eu, în primul și primul rând cu noul tractor TAGRO, care și-a făcut botezul tot aici la INDAGRA în urmă cu un an de zile. A fost cadoul nostru oferit cu ocazia Centenarului. Între timp,  acest tractor fabricat la Reghin a intrat în producția de serie, avem destul de multe unități livrate, precum și  multe precomenzi. Lumea este extrem de încântată de faptul că se mai fabrică ceva și la noi în țară, cu precădere utilaje agricole. În afară de acest tractor, la standul IRUM avem toată gama de utilaje, de la grape, semănători, pluguri. De asemenea, colegii de la MAVI, fiind importatori Perkins, participă cu tot ce înseamnă piese, motor Perkins, generatoare, anvelope, și tractoarele Hattat care  sunt importate de către ei”, ne-a declarat Alexandru Géczi, director de vânzări utilaje agricole, IRUM SA Reghin.

La un an de la lansare, tractorul TAGRO începe să fie tot mai prezent pe piață, având deja peste o lună de când a început să fie livrat spre vânzare de către compania reghineană.„În ce privește tractorul TAGRO, pot spune că ne încadrăm în parametrii propuși, cu o mică întârziere, dar așa se întâmplă când lansezi un produs, nu poți să le prevezi pe toate. Cu toate acestea, suntem în grafic, atât în ce privește vânzările , cât și pe partea de livrări unde avem un termen extrem de decent, asta însemnând stoc sau  perioadă foarte scurtă. Clienții sunt mulțumiți de tractorul nostru, practic toată lumea e fericită. Am început să livrăm și în afară,  cam de trei săptămâni, și încă nu avem un feedback , dar tot ce pot spune este că primele impresii sunt foarte pozitive”, a precizat Alexandru Géczi.

TAGRO, la cel mai mare târg european de agricultură

Pentru tractorul TAGRO urmează un nou hop important de trecut, cu prilejul celui mai mare târg de agricultură din Europa.

„Peste două săptămâni  vom fi prezenți la cel mai mare târg de agricultură  din Europa , la Hanovra. Vom vom expune tractorul TAGRO, și sperăm să explodeze și exportul . Vom fi prezenți în Germania doar cu tractorul TAGRO unde sperăm să avem succes”, a punctat directorul de vânzări utilaje agricole din cadrul Companiei IRUM SA Reghin.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE