Home / Business / Fabrica Siceram Sighișoara, preluată de o companie austriacă

Fabrica Siceram Sighișoara, preluată de o companie austriacă

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Leier Rom SRL preia compania Siceram SA, informează autoritatea pentru concurenţă printr-un comunicat remis, luni, 26 ianuarie.
Leier Rom SRL face parte din grupul austriac Leier şi are ca principală activitate fabricarea produselor din beton pentru construcţii. În anul 2018, Leier Rom SRL a preluat Brikston Construction Solutions SA, întreprindere ce are ca principală activitate producerea şi comercializarea cărămizilor şi a blocurilor ceramice.
Siceram are ca obiect principal de activitate fabricarea cărămizilor, ţiglelor şi a altor produse pentru construcţii din argilă arsă.
”În urma a analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidential”, se menţionează în comunicat.

(www.agerpres.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lansarea proiectului „Construire Gradiniță cu program normal în localitatea Șerbeni”

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share