Home / Politic / Primii candidați la funcția de primar, anunțati de PNL Mureș!

Primii candidați la funcția de primar, anunțati de PNL Mureș!

Liberalii mureșeni au anunțat, în decursul ultimelor zile, pe pagina de Facebook a PNL Mureș, numele unor candidați la alegerile locale din acest an pentru funcția de primar în câteva localități ale județului.

 

Marius Mărginean, candidat liberal la Cuci

Candidatul PNL la Primăria Cuci este Marius Mărginean, inspector Serviciu de Management al Calității Serviciilor Medicale, manager în turism, master în gestiunea financiară a afacerilor.

”Am gândit un proces de reconstrucție, pentru toți locuitorii comunei Cuci, care să pună comuna noastră pe o cale mai bună, o cale demnă de secolul în care ne aflăm: apă, canalizare, asfalt, trotuare! Când vine vorba de educația copiilor noștri, ne gândim la condiții și facilități pentru toate aceste lucruri, iar Cuciul suferă mult și la acest important capitol, în ultimii 20 de ani neexistând o strategie, neexistând o dezvoltare armonioasă! Din iunie 2020 vom începe să punem comuna Cuci pe harta administrațiilor liberale de succes din județul Mureș”, a declarat Marius Mărginean, citat de pagina de Facebook a PNL Mureș.

Adrian Pintea, propunerea PNL la Albești

La Albești, propunerea PNL pentru funcția de primar este Adrian Pintea, agricultor și contabil, de profesie economist.

”Consilier local și locuitor al comunei Albești. Dupa 12 ani și o guvernare locală dezastruoasă din partea actualului primar, albeștenii își doresc o administrație eficientă și performantă!”, se precizează pe pagina de Facebook a PNL Mureș.

Vasile Morar mai vrea un mandat la Cucerdea

Organizația PNL Cucerdea și-a stabilit, în sedința de vineri 14 februarie 2020, candidatul pentru funcția de primar al comunei la alegerile locale din luna iunie.

”Susținut și dorit de marea majoritate a celor prezenți, actualul primar domnul Vasile Morar a acceptat să fie candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al comunei Cucerdea. În anul 2017 în comuna Cucerdea aleşii şi-au redus drastic indemnizaţiile, ca banii să rămână la buget pentru investiţii. Comuna Cucerdea a fost atestată documentar în secolul XIII, satul Cucerdea fiind menţionat pentru prima dată în anul 1278. După economiile făcute la bugetul local, au fost lansate mai multe proiecte de îmbunătățire a iluminatului public, dar și de refacere a infrastructurii. Îi mulțumim și îi dorim cât mai multe realizări în al doilea mandat!”, se menționează pe pagina de Facebook a liberalilor din județul Mureș.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Cristina Ioana Luca: ,,Cheia succesului e disciplina”

La nivelul județului Mureș, 34 de absolvenți ai clasei a XII-a au obținut titlul de …