IMPORTANT! Reguli noi în transportul de tip taxi și transportul public local din Târgu Mureș! Business
  • redactia
  • 2 comentarii
  • 10792 Vizualizări

IMPORTANT! Reguli noi în transportul de tip taxi și transportul public local din Târgu Mureș!

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Târgu-Mureș a luat miercuri, 25 martie, noi măsuri pentru a stopa răspândirea Covid-19.

”În cadrul ședinței de astăzi, 25 martie 2020, a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Târgu Mureș s-au discutat următoarele aspecte:

Pentru transport public local
Începând cu data de 26 martie 2020, circulația mijloacelor de transport public se va desfășura, zilnic, în intervalele orare: 5.00 – 8.30, 10.30 – 16.00, 21.00 – 23.00, din 30 în 30 minute.
Transportul interurban se va desfășura pe raza municipiului Târgu-Mureș în același interval orar, astfel, oprirea în stațiile de transport public în alt interval orar, va fi sancționată conform legii.

Pentru transport de tip taxi
Începând cu data de 26 martie 2020, mijloacele de transport de tip taxi vor circula cu un singur client pentru a asigura distanța socială, pentru a preveni riscul de transmitere a noului Coronavirus, cu următoarele excepții: însoțirea unui minor, a unei persoane vârstnice, ori a unei persoane cu dizabilități”
, a scris, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Și cei care ies de la serviciu la ora 16, ce fac? Sau la ăștia care mai muncesc nu se mai gândește nimeni, doar la votanții permanenți…. Ar fi trebuit prelungit intervalul pana la 17 30.

  • Nu mi se pare normal ca autobuzele sa nu circule la ora 19.Nu va ganditi ca mai sunt oameni care lucreaza si in schimburi? La ora 19 cu ce ar trebui sa se deplaseze catre domiciliu? Pe jos pana in celalalt capat al orasului sau cu taxiul si isi da banii lucrati o luna pe taxiu!

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE