Home / Slider / UPDATE – Mureșeanca înjunghiată de un bărbat beat a decedat!

UPDATE – Mureșeanca înjunghiată de un bărbat beat a decedat!

Distribuie

Trei jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș în timp ce se deplasau către locul de muncă au observat pe o stradă, două persoane, un bărbat și o femeie care aveau un comportament violent iar unul dintre jandarmi a văzut că bărbatul avea asupra sa un cuțit la vedere.

Jandarmii s-au întors din drumul lor, moment în care bărbatul a înjunghiat femeia, iar la strigătele jandarmilor individul a fugit.

”Doi dintre colegi au alergat după agresor în timp ce un alt coleg a acordat primul ajutor femeii, aproape inconștiente și a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita ajutor medical. Cei doi colegi au reușit să-l prindă pe individ după care au trecut la imobilizarea acestuia luându-i totodată și cuțitul pe care îl avea în posesie, observând faptul că era în stare de ebrietate”, a precizat sg. maj Andreea-Iuliana Frunză, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

În timp ce echipajul de salvare prelua cele două persoane, alți doi colegi care au ajuns la locul faptei, au aflat de la agresor că cele două persoane și-au lăsat copilul într-o mașină aproape de pădurea de lângă oraș.

”Jandarmii au pornit în căutarea autovehiculului pe care l-au descoperit pe o stradă laterală iar în mașină era un minor în vârstă de 5 ani, care plângea, fiind foarte speriat. Au intrat în dialog cu copilul pentru a-l liniști după care de pe telefonul acestuia au luat legătura cu un vecin pentru a avea cine să rămână cu minorul până la clarificarea situației. O dată cu vecinul a apărut și un echipaj de poliție care l-a preluat”, a mai menționat sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză.

UPDATE – Din nefericire, femeia nu a mai putut fi salvată și a decedat la un spital din Târgu-Mureș.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.