Scările de bloc din Reghin vor fi dezinfectate Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 685 Vizualizări

Scările de bloc din Reghin vor fi dezinfectate

Aleșii locali ai municipiului Reghin au votat luni, 30 martie, într-o ședință ordinară de lucru, aprobarea exonerării de la plata chiriei/ redevenței pe terenuri și/sau construcții aparținând Municipiului Reghin datorate de persoanele fizice și juridice, a căror activități sunt suspendate conform Ordonanței Militare Nr. 1/17 martie 2020 și a Ordonanței Militare Nr. 2/21 martie 2020, pentru perioada 1 martie 2020 – 30 iunie 2020.

Rectificare bugetară, în aprilie

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Reghin, în cadrul aceleiași ședințe, primarul municipiului Reghin, Maria Precup, a adus la cunoștința consilierilor locali faptul că după încheierea situației financiare trimestriale (31 martie) va supune spre aprobare Consiliului Local o rectificare bugetară prin care sumele prevăzute la capitolul ”Evenimente culturale” pe anul 2020 să fie transferate la capitolul ”Cheltuieli pentru situații de urgență”.

”Deși încă dinaintea decretării stării de urgență s-au făcut constant achiziții de produse dezinfectante, măști și mănuși – în unele situații cantitățile limitate fiind cauzate doar de lipsa stocurilor furnizorilor la nivel național, și cu toate că momentan încă mai există sume disponibile la capitolul ”Situații de urgență”, primarul consideră necesară transferarea acestor sume pentru a preîntâmpina situațiile neprevăzute”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, date fiind prevederile Ordonanței Militare Nr. 4 din 29 martie 2020, primarul Maria Precup ”a dispus inițierea demersurilor în regim de urgență în vederea realizării măsurilor de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din municipiul Reghin precum și distribuirea, prin președinții de asociații, de dispozitive cu dezinfectanți pentru fiecare scară.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE