Home / Administratie / Tarife de închiriere aprobate la Luduș

Tarife de închiriere aprobate la Luduș

Politica de bună gospodărire a orașului practicat în ultimii ani a dus la crearea unui parc diversificat  de mijloace auto, utilaje și echipamente care au intrat în dotarea Direcției „Drumuri, Intervenții, Transport și Zone Verzi” din cadrul Primăriei orașului Luduș.

„De multe ori suntem solicitați de persoane fizice și juridice să  asigurăm diferite servicii: transport persoane, transport specializat, deszăpeziri, cosit, trasare marcaje rutiere, tuns gard viu, excavări, etc și în aceste cazuri se impune adoptarea unei hotărâri de consiliu pentru aprobarea tarifelor de închiriere”, a precizat primarul Cristian Moldovan.

„Tarifele propuse pentru anul 2020 au fost fundamentate ținându-se cont de tarifele practicate de agenții economici, de consumuri (carburant, ulei, piese de schimb, etc.), de cheltuielile cu amortizare și altele, a subliniat Liviu Popa, directorul Direcției „Drumuri, Intervenții, Transport, Zone Verzi”.Tarifele propuse pentru anul 2020 sunt aceleași cu vechile tarife practicate în anul 2019, cu două excepții: Lucrări cu buldoexcavatorul și transportul cu remorca de 8 tone din dotare.

În ședința Consiliului Local Luduș din 25 februarie, aleșii locali au aprobat în unanimitate tarifele propuse pentru prestările de servicii cu mijloacele auto, utilajele și echipamentele din dotarea Direcției „Drumuri, Intervenții, Transport  și Zone Verzi” precum și tarife pentru prestațiile specifice realizate de către autoritatea de autorizare din cadrul Primăriei orașului Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Inițiativă legislativă a Guvernului pentru repararea legilor justiției

În cadrul unei declarații făcute în cursul zilei de miercuri, Președintele României a anunțat că …