FOTO: Combaterea stresului COVID-19 prin voluntariatul din fața blocului Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 976 Vizualizări

FOTO: Combaterea stresului COVID-19 prin voluntariatul din fața blocului

16 martie 2020. A 25-a zi de la instaurarea stării de urgență ca urmare a pandemiei numită Covid-19. O zi cu soare, numai bună să mai faci câte ceva prin curte, asta în cazul în care stai la casă. Ce te faci însă dacă stai la bloc ?
Nimic mai simplu, te apuci să pui la punct spațiul din jurul blocului, că tot e început de primăvară, și un pic de muncă voluntară nu a omorât pe nimeni.
Cam așa s-au gândit și cei din cartierul Texas din Reghin, mai exact cei de la blocul 5  de pe strada Livezilor, de și-au înfrumusețat spațiul blocului unde își duc traiul. Să nu înțelegeți că au făcut ei cine știe ce mare lucrare, locul era oricum îngrijit, dar au mai adus un plus în ce privește aspectul estetic, cu ceva extrem de banal pe timp de pace, dar atât de binefăcător în vremuri de război cu pandemia numită Covid-19.
Așa se face că pomii au primit mult așteptatul strat de var, cel care vine o dată cu fiecare primăvară. Anul acesta, parcă e unul ceva mai special, dat fiind faptul că spațiul din jurul blocului e cam singurul loc unde mai poți evada din apartamentul care devine tot mai mic și mai mic, cu cât această stare de urgență se prelungește. Ca ziua să fie completă, au mai venit cei cu dezinfecția , apoi blocul s-a îmbogățit cu un dispenser pentru dezinfectant grație celor de la primărie, iar cei în vârstă au primit porți de hrană oferită de un agent economic destul de important din oraș.Dacă alții cântă prin casă la pian, la chitară, dansează, spun poezii, escaladează pereți, în schimb undeva în Texas, niște oameni și-au înfrumusețat spațiul din fața blocului, un afront adus acestor vremuri triste, închise și tăcute.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE