Home / Slider / Mureșeanul Mircea Solovăstru va reprezenta Districtul 2241 România și Republica Moldova la Rotary International

Mureșeanul Mircea Solovăstru va reprezenta Districtul 2241 România și Republica Moldova la Rotary International

Adunarea Generală a Asociației Rotary District 2241, România și Republica Moldova a stabilit, în urma unui vot democratic exercitat de cluburile participante, ca târgumureșeanul Mircea Solovăstru să reprezinte, începând cu 1 iulie 2020, Districtul 2241 în cadrul Consiliului Legislativ și Consiliului Rezoluțiilor Rotary International pentru perioada 2020 – 2023.

”Pentru această poziție au candidat patru persoane, toți foști Guvernatori, conform cerințelor de eligibilitate, iar Mircea Solovăstru a obținut cea mai mare încredere din partea cluburilor participante la Adunarea Generală, acumulând 44 de voturi”, au transmis reprezentanții Asociației Rotary District 2241, România și Republica Moldova.

Următorul clasat a fost Marian Mocan cu 40 de voturi, iar mai apoi Cristian Jurji cu 15, respectiv Adrian Nicolaescu cu 12 voturi. Consiliul Legislativ Rotary este Parlamentul Rotary International, forul care discută și aprobă documentele constituționale care stau la baza organizării acestei organizații, la nivel mondial.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bilanțul COVID-19 în Mureș

Instituția Prefectului Județului Mureș a transmis prin intermediul unui buletin de presă faptul că până …