Home / Politic / Cursa Theodorei Benedek pentru Primăria municipiului Târgu Mureș

Cursa Theodorei Benedek pentru Primăria municipiului Târgu Mureș

Distribuie

Semnăturile sunt strânse. Vă mulțumim!

Săptămâna trecută, echipa de campanie a continuat acțiunea de strângere a semnăturilor necesare pentru depunerea candidaturilor din partea Partidului Național Liberal la funcțiile de primar al municipiului Târgu Mureș și de președinte al Consiliului Județean Mureș, precum și pentru posturile de consilieri în Consiliul Local și respectiv Județean. Semnăturile necesare au fost strânse încă din primele zile ale întâlnirilor cu târgumureșenii, dar am folosit acest prilej pentru dialogurile cu târgumureșenii, din care au rezultat numeroase probleme, care vor fi dezbătute în perioada precampaniei și a campaniei pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Întâlniri cu mediul de afaceri. Prima discuție, la Azomureș

Marți, 11 august, începe seria de întâlniri ale candidatului PNL la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș cu actori importanți din mediul de afaceri local. Primul dialog va fi cu managementul combinatului chimic Azomureș. Theodora Benedek a decis o abordare inedită a acestei întâlniri, în care va adresa conducerii companiei întrebările venite de la târgumureșeni. În acest sens, a fost lansată o campanie online, în care Theodora Benedek primește nelămuririle cetățenilor, iar în urma discuției de la Azomureș va publica răspunsurile companiei la întrebările adresate de cetățeni.

Dezbateri LIVE din cartiere. Prima transmisiune, din „Mureșeni”

Tot în această săptămână, începe seria dezbaterilor din cartierele Târgu Mureșului. Primele întâlniri vor avea loc luni și marți, în cartierul “Mureșeni”. Concluziile discuțiilor cu cetățenii din Mureșeni vor fi prezentate în prima ediție a dezbaterilor LIVE “Cartierul tău e casa ta”, care va fi transmisă pe pagina Facebook a candidatului PNL la Primăria municipiului Târgu Mureș, marți, 11 august, la ora 18.30. “Îmi pun toată experiența și priceperea în slujba interesului public pentru a transforma, în următorii ani, orașul Târgu Mureș. Totul pleacă din cartierul dumneavoastră. Atât eu cât și echipa mea din viitorul Consiliu Local ne angajăm să fim alături de fiecare dintre dumneavoastră în acest proces. Și pentru că mă țin întotdeauna de promisiuni, voi pune bazele unei colaborări permanente între autorități și cartiere. Voi numi manageri de cartier și voi sprijini crearea de consilii civice pentru fiecare cartier al Târgu Mureșului pentru a fi mereu aproape de problemele dumneavoastră și a vă asculta. Contați pe ei, contați pe mine. Contăm pe dumneavoastră!”, a declarat Theodora Benedek.

0723-588.588. Numărul WhatsApp, 24/7, la dispoziția târgumureșenilor

Theodora Benedek a lansat și o altă modalitate inedită de comunicare cu târgumureșenii. Astfel, de acum, aveți la dispoziție numărul 0723-588.588. Pe acest număr, pot fi transmise prin aplicația WhatsApp întrebările și sugestiile legate de dezvoltarea Târgu Mureșului. “Tot de pe acest număr și tot pe pe WhatsApp veți primi răspunsuri la toate problemele despre care îmi scrieți”, a precizat Theodora Benedek.

Biroul de presă #theoteam

(Advertorial politic)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.