Dumitrița Gliga, mesaj de Ziua Satului Românesc Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 374 Vizualizări

Dumitrița Gliga, mesaj de Ziua Satului Românesc

Dumitriţa Gliga, cadidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş și-a exercitat datoria de cetățean și a votat  la secţia amenajată la Grădiniţa cu Program Normal nr 3 din municipiul Reghin.

„Am votat astăzi în primul rând pentru a-mi face datoria de cetăţean. În al doilea rând în calitate de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş. Candidez pentru ca judeţul Mureş să obţină asemenea performanţe încât să devină recunoscut în plan regional şi chiar naţional. Apoi, aş vrea ca ziua de astăzi să marcheze un nou început pentru judeţul Mureş. Aş vrea ca de acum încolo, indiferent de rezultatul votului, forţele politice din judeţul Mureş să facă front comun şi să conlucreze pentru binele acestui judeţ şi pentru binele locuitorilor”, a declarat Dumitrița Gliga.

Ziua Satului Românesc

Un aspect subliniat de candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş a fost cel legat de Ziua Satului Românesc.

„Azi este o zi specială pentru noi toţi, pentru România, deoarece este Ziua Satului Românesc, o zi legiferată prin lege. Ar trebui ca noi toţi să ajutăm satul românesc să se dezvolte şi să facă faţă schimbărilor rapide cu care ne confruntăm, prin infrastructură, sănătate şi educaţie. Sunt încrezătoare, îmi plac oamenii din judeţul nostru, iubesc acest judeţ şi ştiu că avem un foarte mare potenţial şi ştiu că putem să facem împreună foarte multe pentru acest judeţ”, a precizat  Dumitriţa Gliga.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE