Home / Administratie / Florea, ”cadou” de 1 milion de lei pentru Soós: Ansamblu 3D Albă ca Zăpada plus alte ornamente de lux!

Florea, ”cadou” de 1 milion de lei pentru Soós: Ansamblu 3D Albă ca Zăpada plus alte ornamente de lux!

Distribuie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a adus la cunoștința opiniei publice joi, 19 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, o serie de contracte considerate ”păguboase”, care ”ne-au dus la datorii imense care apasă greu pe viitoarele bugete.”

Unul dintre contracte, în valoare de 1 milion de lei, are ca obiect principal achiziționarea de ornamente de iarnă.

,,În luna iulie 2020, între Primăria Municipiului Târgu Mureș și firma SC Swiss City Solutions SRL s-a semnat Contractul de furnizare nr. 86/28 iulie 2020, având ca obiect principal achiziționarea de ornamente de iarnă în valoare de 1.032.736 de lei, deși exista deja un stoc consistent de astfel de ornamente de iarnă, achiziționate în anii anteriori. Pentru anul 2020 s-a achitat deja suma de 350.000 de lei, urmând ca restul de peste 650.000 de lei să fie scadent în 2021. Suplimentar, s-a bugetat și suma de 500.000 de lei necesară serviciilor de montare/ demontare a ornamentelor. În urma primirii facturii nr. 69/3 august 2020, emisă de SC Swiss City Solutions SRL, s-a achitat de către Primărie suma de 234.668 de lei, TVA inclus, pentru primele ornamente, astfel: 21.420 lei – Figurină luminată urs aluminiu vopsit cu led alb cald – 1 bucată; 79.968 lei – Candelabru; 33.320 lei – Figurină Moș Crăciun aluminiu cu led alb – rece și roșu – 1 bucată; 40.460 lei – Figurină Moș Crăciun aluminiu cu led alb – rece și roșu – 1 bucată și 59.500 lei – ansamblu 3D Albă ca Zăpada și cei 7 pitici – 1 bucată”, a informat Soós Zoltán.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.