Femeie de 78 de ani ucisă în Gurghiu! Suspectul, un tânăr de 25 de ani! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 12836 Vizualizări

Femeie de 78 de ani ucisă în Gurghiu! Suspectul, un tânăr de 25 de ani!

Polițiștii mureșeni au fost sesizați sâmbătă, 21 noiembrie, prin apel 112, cu privire la faptul că ușa de acces a unui imobil din comuna Gurghiu este deschisă, iar în interiorul acestuia bunurile sunt răvășite. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, la fața locului polițiștii au constatat că în curtea locuinței se află proprietara imobilului, o femeie, de 78 de ani, decedată, pe corpul căreia s-au pus în evidență, urme de violență.

”De îndată, s-a constituit o echipă de cercetare complexă, formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Petelea, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș. La aceeași dată, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, a fost identificat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Gurghiu, bănuit de comiterea faptei”, se menționează în comunicat.

La data de 21 noiembrie, procurorul de caz a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

”În cauză, cercetările continuă, sub urmărirea proprie a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE