Un băiețel rătăcit, găsit de doi polițiști din Mureș! Slider
  • redactia
  • 3 comentarii
  • 3445 Vizualizări

Un băiețel rătăcit, găsit de doi polițiști din Mureș!

Doi polițiști din Mureș au găsit un băiețel, de doi ani, care s-a rătăcit de părinți, respectiv agent șef  Florea Vasile din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș și agent Câmpean Sandu de la Poliția Locală Târgu Mureș. Aceștia se aflau în timpul serviciului comun de patrulare când au observat, pe o stradă din oraș, un copilaș care nu era însoțit.

Conform informațiilor furnizate marți, 8 decembrie, de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, ,,întrucât cel mic nu se putea exprima, l-au luat cu ei în mașina de serviciu și s-au deplasat împreună spre Poliție, anunțând în același timp dispeceratul, despre cele întâmplate”.

,,Între timp, mama copilului a sesizat polițiștii că fiul ei, cu care se afla pe stradă, s-a rătăcit cu bicicleta cu care circula și nu îl mai găsește. Mare i-a fost bucuria, când a aflat că micuțul se află, în siguranță, alături de colegii noștri, la sediul IPJ Mureș”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Foarte frumos, doar că nu există „agenți” la poliția locală. Se intitulează ei uneori, pentru a părea „mai polițiști” dar nu-s.

  • Cum sa lași singur cu bicicleta un copil de doi ani? Nu pot sa cred ca exista asa părinți! Ar trebui făcut un studiu de caz, văzute condițiile de trai și comportament al părinților fata de copil. În funcție de asta, trebuiesc luate masuri. Dat un avertisment și la alta abatere amenda, sau ce prevede legea.

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE