Home / Business / Iaz piscicol în pregătire într-o comună din Mureș

Iaz piscicol în pregătire într-o comună din Mureș

Comisia de Analiză tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, în data de 23 decembrie 2020, că proiectul ”Finalizare amenajare iaz piscicol” propus a fi amplasat în localitatea Păucișoara, comuna Gănești, ”se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă.”

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, investiția este realizată de SC Blue River SRL Gănești și prevede continuarea executării unei amenajări piscicole prin exploatarea agregatelor minerale, inclusiv decolmatarea lacurilor existente și unirea acestora, rezultând un singur luciu de apă, cu suprafața de 12.420 de metri pătrați.

”Terenul are suprafața totală de 54.443 de metri pătrați, fiind situat la circa 650 de metri de râul Târnava Mică”, se menționează în același document, disponibil pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

Conform www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, SC Blue River SRL Gănești funcționează din anul 2004, are ca obiect de activitate ”comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”, este deținută de Keszeg Susana și administrate de Keszeg Istvan.

La finalul exercițiului fiscal 2019, firma a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, pierderi nete de 3.255 de lei, datorii de 627.751 de lei și niciun angajat.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

OFICIAL. Evoluția deceselor în județul Mureș

În primele 10 luni ale anului 2020, în județul Mureș s-au înregistrat 6.133 de decese, …