Informații despre simulările pentru admiterea la UMFST! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

Informații despre simulările pentru admiterea la UMFST!

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu-Mureș au informat marți, 19 ianuarie, că în fiecare an, Liga Studenților organizează trei ediții ale simulării examenului de admitere la UMFST.

Prima ediție din 2021 va avea loc în data de 14 martie și se va desfășura online, iar înscrierea participanților se poate face prin crearea unui cont la adresa http://simulareadmitere.lstgm.ro/.

Plata se poate face atât online direct pe site, cât și prin transfer bancar.

De asemenea, candidații pot opta pentru oricare dintre cele trei variante oferite de Liga Studenților în ceea ce privește cele trei simulări.

Prima ofertă reprezintă doar prețul simulării din data de 14 martie, care este de 50 de lei. A doua ofertă reprezintă un pachet cu o valoare de 100 de lei, care include accesul la simularea din data de 14 martie, acces la următoarea simulare și mini teste, care vor fi disponibile din februarie și vor consta în teste de 15 – 20 de întrebări din fiecare capitol, încărcate pe platforma digitală. Ultima ofertă este un pachet cu o valoare de 140 de lei, care include accesul la simularea din data de 14 martie, acces la următoarele două simulări și mini teste, care vor fi disponibile din februarie și vor consta în teste de 15 – 20 de întrebări din fiecare capitol, încărcate pe platfroma digitală.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE