Home / Slider / VIDEO: Sprijin pentru persoanele fără adăpost din Târgu Mureș

VIDEO: Sprijin pentru persoanele fără adăpost din Târgu Mureș

Andreia Moraru, director executiv interimar al Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș a oferit detalii cu privire la ajutorul oferit persoanelor fără adăpost de pe raza municipiului Târgu Mureș, în timpul sezonului rece.

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș colaborează cu Poliția Locală în ceea ce privește identificarea și sprijinirea persoanelor fără locuință. În momentul sesizării unei persoane fără adăpost, reprezentanți ai Poliției Locale se îndreaptă spre locul în care se află persoana în cauză și ulterior, la Adăpostul de Noapte situat pe strada Rozmarinului nr. 36, în vederea luării măsurilor care se impun.

,,Dat fiind faptul că temperaturile sunt joase, iar regulile în Adăpostul de Noapte, standardele, pentru că fiind serviciu social licențiat se face, să zicem așa, după lege și conform unor standarde de calitate, nu este permis a rămâne peste noapte în camera unde ai fost cazat, dar avem jos două încăperi, sală de mese, care pot fi folosite și pe parcursul zilei”, a precizat Andreia Moraru.

Cetățenii care identifică persoane fără adăpost sunt rugați să apeleze următoarele numere de telefon: 0265-250.760 (Dispecerat Poliția Locală Târgu Mureș) sau 0365-422.575 (Adăpostul de Noapte).

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Autotilitară răsturnată în Sângeorgiu de Mureș

Pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș au fost solicitați să intervină luni …