Home / Sanatate / În atenția cetățenilor peste 65 de ani și a celor cu boli cronice care vor să se vaccineze!

În atenția cetățenilor peste 65 de ani și a celor cu boli cronice care vor să se vaccineze!

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au anunțat marți, 19 ianuarie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că târgumureșenii cu vârsta de peste 65 de ani, și cei cu boli cronice, care doresc să se programeze pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și nu au posibilitatea de a-și efectua singuri programarea, pot apela la sprijinul oferit de către Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș.

,,Doritorii se pot prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, situat pe strada Gheorghe Doja numărul 9, la camera 8 unde vor completa o cerere pe propria răspundere și un formular de accept pe bază de consimțământ în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Totodată, persoanele care se află în evidență cu boli cronice, vor prezenta și o adeverință de la medicul care atestă această situație. Mai apoi, personalul DAS se va ocupa de programarea în cadrul Platformei naționale de vaccinare în funcție de locurile disponibile identificate, urmând ca beneficiarul vaccinului să fie înștiințat prin intermediul unui SMS asupra datei, orei și locației programări”, se menționează în comunicat.

Actele pot fi trimise și la adresa de e-mail registratura.das@tirgumures.ro, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0365-430.859.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dublă lansare IRUM, la Ziua Forestierului: TAF 690 S5 și TAGRO, echipat forestier

În această toamnă, continuând să inoveze în centrul de cercetare și dezvoltare iFOR, producătorul român …