Home / Politic / Conducerea nouă la PLUS Mureș

Conducerea nouă la PLUS Mureș

Distribuie

Irina Sorescu-Vasile a fost aleasă președinte PLUS Mureș, în urma votului online exprimat de membrii din județul Mureș ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), a anunțat joi, 25 februarie, Biroul de presă al filialei.

”Mureșenii vor un alt fel de politică”

Potrivit sursei citate, Irina Sorescu-Vasile are vârsta de 30 de ani și este licențiată în economie și drept. A absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la Universitatea de Vest din Timișoara, precum și Facultatea de Drept și Științe Administrative la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, iar în prezent este economist la o companie privată din Mureș.

“Alegerile locale și parlamentare din 2020 au dovedit că mureșenii vor un alt fel de politică. Vom onora fiecare vot pe care l-am primit, prin implicare în schimbare. PLUS Mureș nu va fi un spectator al jocului formațiunilor politice tradiționale pe scena politică locală. Ne vom implica activ și vom urmări cu maximă atenție exercitarea actului administrativ, atât la nivel județean, cât și al comunităților locale. Vom susține aplicarea în județul Mureș a principiilor de bună guvernare promovate de Alianța USR PLUS. Vom aduce critici constructive și vom propune soluții concrete. Din acest moment, vom fi vizibili pe scena politică locală, un fapt în aparență dificil, având în vedere specificul județului Mureș, care a fost mereu scena de manifestare a partidelor tradiționale. Votul de la ultimele scrutinuri arată însă clar că suntem legitimați de încrederea mureșenilor, pe care îi așteptăm alături de noi să realizăm schimbarea pe care o așteptăm cu toții de 31 de ani”, a declarat Irina Sorescu-Vasile.

Totodată, președintele PLUS Mureș a mai precizat că unul dintre obiectivele imediate pe care le va susține în calitate de președinte al filialei județene ”este dezvoltarea structurilor din teritoriu ale PLUS Mureș, pentru a fi cât mai aproape de nevoile comunității locale, fără a uita că mandatul actualei conduceri include și pregătirea alegerilor care vor urma congresului de fuziune dintre USR și PLUS”.

Noua conducere a PLUS Mureș:

Irina Sorescu-Vasile – președinte.

Cristinel Amihăilesei – secretar general. Are 41 de ani și este licențiat în management la Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș. Este director de producție la o companie privată din domeniul oil&gas.

Ioana Ștefana Roman – responsabil campanii. Are 31 de ani, de profesie inginer geodez, absolventă a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București.

Sorin Claudiu Pop – trezorier. Are 49 de ani, este inginer electrotehnist, iar în prezent ocupă pozițiile de inginer șef, respectiv senior manager, la două companii private.

Alin-Iancu Simionescu – responsabil comunicare. Are 20 de ani și este student la relații internaționale și studii europene în limba engleză, la Facultatea de Studii Europene, a Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, voluntar CESPRI.

Gabriela Dop – responsabil strângere de fonduri. Are 36 de ani și este licențiată a Universității Tehnice din Cluj Napoca, la Facultatea de Inginerie şi protecţia mediului ỉn industrie. Este inginer dezvoltare la o companie privată.

Ioan Gheorghe Chirilă – responsabil politici publice. Este economist, cu activitate profesională în telecomunicaţiile mobile, energie, retail şi imobiliare, în cadrul departamentelor de marketing şi vânzări.

Ovidiu Baciu – responsabil recrutare. Are 34 ani și este inginer constructor, absolvent al Universității Tehnice din Cluj Napoca.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.