Un singur candidat pentru conducerea Spitalului de Urgență Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6396 Vizualizări

Un singur candidat pentru conducerea Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Un singur candidat s-a înscris la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură a fost luni, 7 iunie, și potrivit informațiilor furnizate marți, 8 iunie, pentru cotidianul Zi de Zi, de către Voichița Pantea, purtătorul de cuvânt al instituției, numele candidatului va fi menținut secret până la anunțarea rezultatului final al concursului.

”Doamna președinte al Consiliului de Administrație (Prof. Univ. Dr. Klara Brînzaniuc, Prorector Dezvoltare academică și învățământ preclinic în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” Târgu Mureș – n.r.)  a comunicat că este un singur dosar înregistrat, rezultatele etapei de astăzi vor fi afișate pe site-ul Spitalului, conform regulamentului de organizare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, și noi suntem obligați, conform regulamentului, să respectăm datele cu caracter confidențial ale candidaților, conform legii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Actualul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Ec. Mariana Cernat, nu a putut fi contactată telefonic pentru a confirma sau, după caz, informa, participarea domniei sale la concurs.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE