Home / Politic / Alegeri în USR-PLUS Mureș. Ana Lucia Hang mizează pe oameni dedicați și pregătiți

Alegeri în USR-PLUS Mureș. Ana Lucia Hang mizează pe oameni dedicați și pregătiți

Distribuie

Ana Lucia Hang, co-președinte al USR PLUS Mureș și subprefect al județului Mureș, și-a anunțat candidatura la președinția filialei județene USR-PLUS Mureș vineri, 18 iunie, în timpul unei vizite a vicepremierului Dan  Barna și a ministrului Transporturilor și Infrastructurii la șantierul autostrăzii din zona Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș.

”Avem nevoie de soluții și fapte”

Joi, 24 iunie, la nivelul filialei USR-PLUS Mureș vor fi orgnizate primele alegeri după fuziune, pentru o conducere reunită.

„Am decis să candidez ca să continui proiectul acesta comun început aici în Mureș din  2016 și să-mi dedic experiența dezvoltării unor filiale locale puternice în județ, astfel încât la următoarele alegeri din 2024, rezultatele acestora să fie mai bune pentru comunitate și cetățeni. Îmi doresc o filială județeană unită și incluzivă, pentru că traversăm o perioadă de construcție și de organizare. Știu că vom reuși. Avem nevoie  de oameni capabili să formeze echipe și să fie adevărați lideri”, a declarat Ana Lucia Hang.

Totodată, Ana Lucia Hang a transmis că își dorește o competiție reală și corectă pentru cei care au  ales și au încredere în USR-PLUS.

„Avem nevoie de soluții și fapte pentru a rezolva problemele comunităților din județul Mureș. Avem nevoie de oameni dedicați, este nevoie de noi toți. Este nevoie de oameni pregătiți în mai multe domenii, de idei și viziuni diferite și împreună să funcționăm ca o echipă. Îmi doresc o competiție reală pentru cei care au încredere în USR-PLUS și sunt convinsă că, indiferent de rezultatele  scrutinului, partidul, echipa va ieși întărită. În ceea ce îi privește pe viitorii președinți de filiale, liderii care vor construi în teritoriu, echipele care vor demonstra prin exemplul personal că promisiunile din campanie vor fi fapte vor avea parte de suportul meu necondiționat și permanent”, a precizat Ana Lucia Hang, care va avea doi contracandidați, respectiv pe Irina Sorescu-Vasile, co-președinte al USR-PLUS Mureș, și pe Ovidiu Năsălean.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.