VIDEO: Cuplul anului 2021 care a șocat lumea dansului Latino! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3772 Vizualizări

VIDEO: Cuplul anului 2021 care a șocat lumea dansului Latino!

Cel mai vorbit cuplu din Ardeal cu diferența de vârstă de 15 ani!

Dansatorii stilului Latino, Kiss Zsolt și Ana Maria Gurdian s-au cunoscut în urmă cu 2 luni!

Într-un timp foarte scurt au ajuns să își facă propriul spațiu de dans în Mureș Mall pentru repetiții, un spațiu unde tinerii își petrec zilnic 8 ore de dans fără oprire. Cei doi tineri ambițioși au ajuns să fie cei mai vorbiți și cei mai admirați din zona Ardealului!

Sora artistei Cristina Ghite, pictor de artă contemporană cu numeroase expoziții în Statele Unite, la Miami, New York, Palm Beach etc., Ana Maria Gurdian, artistă în domeniul Nail designer/Lash Extension și dansatoare de Bachata/Kizomba face valuri în lumea dansului din orașul Târgu Mureș! Tânăra Ana Maria (33 de ani) s-a întors în orașul natal Târgu Mureș după o carieră strălucită de 7 ani în domeniul Beauty în Germania!

Odată ajunsă în Târgu Mureș, o veche și o nouă pasiune și-au făcut loc în viața ei! Pasiune mai veche – dansul care a determinat-o să plănuiască deschiderea unei școli de dans la Mureș Mall, alături de pasiunea ei cea nouă – maestrul al dansului profesionist Zsolt Kiss de doar 18 ani!
Între cei doi se pare că s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste care a înfierbântat imaginația iubitorilor dansului latino!




Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE