Home / Învățăământ / Un eliminat la examenul de titularizare
numire directori

Un eliminat la examenul de titularizare

Ieri a avut loc proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2021, la care s-au înscris 1.112 de candidați, dintre care 130 de candiați provin din promoția curentă, a anunțat, într-un comunicat, Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

S-au retras 49 de candidați (2 din motive medicale). Au fost absenți 175 candidați, iar 1 candidat a fost eliminat.

Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităților naționale și baremele de evaluare pentru cele 122 de discipline de concurs au fost asigurate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și au fost publicate după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iulie la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice în zilele de 27 iulie până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afișa la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site, în data de 3 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sculpturile cu personaje istorice, intens căutate la Festivalul Sighișoara Medievală

Sculpturile în lemn reprezentând personaje istorice şi diferite steme, brăţările din piele şi bijuteriile de …