Noaptea Companiilor, pentru prima dată la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1915 Vizualizări

Noaptea Companiilor, pentru prima dată la Târgu Mureș

Studenții mureșeni, și nu numai, au fost așteptați, joi, 16 noiembrie, să participe la un eveniment unic în Târgu Mureș, și anume Noaptea Companiilor, care s-a desfășurat în cadrul mai multor companii din județ, între orele 16:00 – 23:00. Noaptea Companiilor este un târg neconvențional de joburi și prezentări de companii la sediile acestora, fiind un prilej ideal pentru studenți, sau proaspeții absolvenți de a intra în „culisele” companiilor cu renume din județ.

Participanții au avut ocazia să vadă din interior companii de care probabil au auzit și pe care le urmăresc cu interes de ceva timp. Aceștia au putut participa la numeroasele activități oferite de companii, precum workshopuri de specialitate, prezentări, informații din culise și joculețe interactive. Totodată, au avut ocazia de a-și depune CV-urile și de a-i întâlni pe cei mai potriviți oameni cu care au discutat despre oportunități de angajare și formare.

Proiectul, care nu este unul nou în România, a avut un real succes și în Târgu Mureș, chiar de la prima ediție. Organizatorii s-au ocupat de „răspândirea” veștii unei nopți inedite, cu mai bine de o lună înaintea marelui eveniment. Iar participanții s-au bucurat de informații pe îndelete și răspunsuri la orice întrebare cu mult timp înainte să pornească în aventura companiilor.

„Salutare, Târgu-Mureș! Ne-am făcut bagajele și am ajuns în orașul tău!  Noaptea Companiilor – acel super târg de joburi unde totul e altfel, e gata să te surprindă Joi, 16 noiembrie, începând cu ora 16:00 și până când ceasul bate miezul nopții, companiile cool din orașul tău te așteaptă să le faci o vizită. Dacă ești în căutarea unui job sau pur și simplu vrei să simți vibe-ul firmelor, NCO 2023 e locul perfect să te plimbi, să descoperi și să te conectezi. Pe 16 noiembrie, orașul va fi în plină activitate. Și trebuie să vă spunem, e ceva unic în orașul nostru, dedicat atât companiilor, cât și celor în căutare de job-uri. Suntem extrem de entuziasmați. E o șansă unică de a intra în lumea business-urilor locale și de a descoperi oportunități profesionale”, au transmis organizatorii în luna octombrie.  

De la mesaje pe rețelele de socializare, până la video-uri, informații despre companiile care urmau să fie vizitate și bannere colorate răspândite în toate colțurile municipiului, organizatorii s-au ocupat de toate detaliile.

Orice doritor a avut ocazia unică de a intra în culisele companiilor din județ, iar transportul până la acestea nu a fost deloc un impediment, organizatorii punând la dispoziție autobuze. Fiecare autobuz a avut o rută binedefinită, publicată pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, astfel că, nimeni nu a fost lăsat pe dinafară.

„Sigur ați observat bannerele colorate răspândite prin Târgu-Mureș! Dacă v-ați întrebat ce semnifică ele, ei bine, anunță Noaptea Companiilor de pe 16 noiembrie! Un târg neconvențional de joburi  unde oportunitățile de angajare te caută PE TINE! Vrei un upgrade în carieră? Nu rămâne decât să participi! Aici aveți detaliile legate de transportul pentru Noaptea Companiilor Mureș, 16 noiembrie, începând cu ora 16:00. Rutele de Autobuz vor fi denumite cu titlul NCO 1 și NCO 2. Plcearea autobuzelor se va face din Piața Teatrului, și vor exista două rute, una în interiorul orașului, iar cealaltă în afara municipiului Târgu Mureș. Astfel: ruta NCO1 va trece prin stațiile Călărașilor nr. 32, Stația Parcare Msg, Stația Parcare Luminess, Stația Papiu/Târgului și Stația Pandurilor nr. 42, în timp ce autobuzul NCO2 va avea o rută în afara orașului oprind în Stația Parcare Hirschmann și Stația Parcare UBM Feed. Transportul începe la ora 16:00 și va continua conform programului stabilit”, au mai informat aceștia pe pagina de Facebook Noaptea Companiilor Mureș în data de 15 noiembrie.

Companiilie care și-au deschis porțile pentru a primi participanții au fost:

  • WebBeds;
  • msg System Romania;
  • e.on;
  • Luminess;
  • Accenture;
  • Principall 33;
  • DelgazGrid și Hirschmann Automotive și UBM Feed Romania, două companii aflate în afara orașului.

„Ideea din spatele `Noaptea Companiilor` este de a simplifica conexiunea care s-a pierdut după pandemie cu candidații și cu piața muncii și atunci, fiecare companie este invitată în timpul evenimentului să își deschidă porțile și să le arate potențialilor viitori angajați cum se întâmplă lucrurile la ei. Conceptul a plecat de la Cluj. Este pentru prima dată când organizăm la Târgu Mureș și anul acesta a avut loc și la Iași. Sperăm ca pe viitor să îl extindem în mai multe orașe”, a declarat Adina Bobiș, organizator Noaptea Companiilor.

Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE