Proiect ”Anghel Saligny” pentru asfaltarea unui drum județean pietruit din Băgaciu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 354 Vizualizări

Proiect ”Anghel Saligny” pentru asfaltarea unui drum județean pietruit din Băgaciu

Consilierii județeni au aprobat miercuri, 3 noiembrie, într-o ședință extraordinară de lucru, cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea unui tronson de drum județean DJ 142A Gănești – Băgaciu – limită județ Sibiu”, în vederea depunerii solicitării de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Investiția este estimată la valoarea de 16.345.295 de lei, cu TVA inclus, din care 350.767 de lei, cu TVA inclus, reprezintă cheltuieli neeligibile.

”Drumul judetean DJ 142A Gănești – Băgaciu – limită județ Sibiu se desprinde din DJ 142 în localitatea Gănești, face legătura între localitățile Gănești și Băgaciu respectiv județul Sibiu până în DN 14A. Tronsonul care se modernizează are o lungime de 3,713 kilometri, se situează în extravilanul localității Băgaciu, având platforma drumului cu o lățime cuprinsă între 6 – 8 metri, parte carosabilă 4 – 6 metri plus acostamente variabile 0,5 – 1 metru. Din punct de vedere al structurii rutiere sectorul de drum județean DJ 142A este pietruit”, se precizează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE