Informații noi despre Târgul de Crăciun din Târgu Mureș! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 10555 Vizualizări

Informații noi despre Târgul de Crăciun din Târgu Mureș!

Târgul de Crăciun de la Târgu Mureș va fi deschis vineri, 3 decembrie, au anunțat organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Acest eveniment de amploare, prin seria de programe planificate în mai multe locuri, este conceput să creeze o adevărată atmosferă de Crăciun în orașul nostru, nu doar o oportunitate de a „vâna” cadouri. Deschiderea festivă a Târgului de Crăciun va avea loc vineri, 3 decembrie, la ora 12.00, în Piața Teatrului și la ora 13.00 pe Bulevardul Cetății. Locurile de desfășurare ale Târgului: Piața Teatrului, Bulevardul Cetății”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Târgul de Crăciun va fi deschis până în Ajunul Crăciunului, iar ambele amplasamente vor fi deschise între orele 15.00 și 21.00 în zilele lucrătoare, și între orele 11.00 și 21.00 la sfârșit de săptămână.

”În ultima săptămână a evenimentului, între 20-24 decembrie, producătorii și meșteșugarii îi așteaptă pe târgumureșeni între 11.00 – 21.00, atât în Piața Teatrului, cât și pe Bulevardul Cetății”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE