Home / Luduș / Luduș: Tarife noi la Bazinul de înot didactic

Luduș: Tarife noi la Bazinul de înot didactic

În anul 2015 a fost dat în funcțiune Bazinul de înot didactic situat în orașul Luduș, strada Pieței nr. 1. Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 86 din 16 iunie 2015 a fost aprobat Regulamentul privind funcționarea, întreținerea și exploatarea acestui modern și important obiectiv de investiții, cu o activitate inedită pentru oraș.

Cornel Luca, șeful Serviciului „Piețe, Sală de Sport, Bazin Sportiv și Stadion” din cadrul Primăriei orașului Luduș, ne-a relatat că „prin acest Regulament s-au stabilit drepturile și obligațiile administratorului bazinului, ale utilizatorilor persoane fizice sau juridice și ale structurilor sportive, constituite ca asociații sau cluburi sportive”.

Regulamentul aprobat în anul 2015 a fost modificat prin Hotărâri ale Consiliului Local în anii 2016 și 2019, iar în acest an, 2021 s-a modificat Anexa nr. 1 în sensul schimbării tarifelor aplicate utilizatorilor. Pentru adulți, biletul de intrare este de 15 lei/1 oră, sau 25 lei/2 ore. Abonamentul pentru 12 ședințe este de 150 lei, iar abonamentul de fidelitate pentru 15 ședințe/1 oră este de 120 lei. În cazul abonamentului pentru cursul de înot cu instructor tariful este de 250 lei/15 ședințe/1 oră, iar biletul de intrare la acest curs este de 25 lei/persoană/ 1 oră.

Pentru copii, elevi și studenți, biletul de intrare este de 8 lei/1 oră și 15 lei/2 ore, abonamentul pentru 12 ședințe este de 70 lei, iar abonamentul de fidelitate este de 60 lei/15 ședințe/ 1 oră. Abonamentul la cursul de înot este de 200 lei/15 ședințe/1 oră, iar biletul de intrare la cursul de înot cu instructor este 20 lei/oră. Au fost modificate și alte taxe suplimentare pentru depășirea timpului, închirierea unui culoar al bazinului, ori biletul de participare la concurs, toate acestea fiind aprobate de Legislativul local în temeiul articolului 129, 139 și 196 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ.

Citeste si:  Cum decurg pregătirile pentru ”valul 5” în județul Mureș

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Maros Gianluca, „Vocea studentului trebuie să fie auzită”

Suntem bucuroși să vă reamintim că anul 2022 a început la Liga Studenților din Târgu …