Reghin: Proiect de hotărâre privind Regulamentul parcărilor cu plată, în dezbatere publică Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

Reghin: Proiect de hotărâre privind Regulamentul parcărilor cu plată, în dezbatere publică

În conformitate cu prevederile articolului 7, alineatul 1 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, cu modificările și completările ulterioare, primarul municipiului Reghin anunță publicul interesat asupra elaborării unui proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare cu plată în municipiul Reghin aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 156/30 iunie 2021, a informat vineri, 10 decembrie, Biroul de presă al Primăriei municipiului Reghin.

Potrivit sursei citate, propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de hotărâre supus procesului de consultare publică se pot depune la Centrul de Informare a Cetăţeanului din cadrul Primăriei municipiului Reghin, se pot transmite la adresa de e-mail office@primariareghin.ro sau prin fax la numărul 0265-512.542, până la data de 28 decembrie 2021.  

Materialele transmise vor purta mențiunea: ”Recomandare la Proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare cu plată în municipiul Reghin aprobat prin H.C.L. nr. 156/30 iunie 2021.”       

”Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menționat,  supus consultării publice, vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”, se arată în comunicat.

Materialele informative se pot studia la avizierul Primăriei municipiului Reghin şi pe pagina web a instituției, www.primariareghin.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE