Rețea de canalizare nouă, de 6,9 milioane de lei, într-o comună mureșeană Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3331 Vizualizări

Rețea de canalizare nouă, de 6,9 milioane de lei, într-o comună mureșeană

Conducerea Primăriei comunei Voivodeni a atribuit, în data de 12 ianuarie 2022, societății Probicon SRL Reghin, un contract în valoare de 6.956.712 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiții ”Execuție rețea de canalizare și stație de epurare ape uzate în localitatea Voivodeni, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Detalii despre investiție

Potrivit caietului de sarcini al licitației, document aprobat de Ioan Boer, primarul comunei Voivodeni, proiectul vizează realizarea unei rețele de canalizare stradală în lungime de aproximativ 8 kilometri și a unei stații de epurare a apelor uzate în localitatea Voivodeni.

”Proiectul de investiții este necesar deoarece în localitatea Voivodeni este realizată o rețea centralizată de alimentare cu apă potabilă, cu distribuire prin cișmele, dar există și multe gospodării care au alimentare cu apă proprie, dotate cu baie și instalații de preparare a apei calde. În acest context, realizarea rețelei stradale de canalizare și a stației de epurare a apelor uzate devine o necesitate stringentă”, se menționează în document.

Conform aceleiași surse, în vederea realizării lucrării a fost elaborat un proiect tehnic de execuție de către societatea Tehnic Edil Project SRL, în anul 2019.
”Contractul de lucrări va avea ca obiect realizarea unui sistem de canalizare în sistem separativ în localitatea Voivodeni, apele uzate menajere fiind evacuate prin rețeaua de canalizare într-o stație de epurare care va fi amplasată pe un teren aparținând comunei Voivodeni”, se mai menționează în document.

Proiectul este finanțat prin intermediul Programului Național pentru Dezvoltare Rurală, iar durata contractului este de 14 luni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE