Primăria Târgu Mureș recrutează recenzori Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 572 Vizualizări

Primăria Târgu Mureș recrutează recenzori

Primăria municipiului Târgu Mureș recrutează recenzori pentru autorecenzare asistată (recenzor ARA), care vor lucra în spații amenajate de Primărie, în perioada 14 martie 2022 – 15 mai 2022.

”Plata persoanelor selectate se face de către Primărie prin încheierea de contracte de prestări servicii de recenzare. Condiții de eligibilitate: vârsta minimă 18 ani împliniți la data selecției, minim studii medii absolvite, să nu aibă cazier, cunoștințe de operare a tabletei electronice”, a informat vineri, 11 februarie, Alexandru György, viceprimar.

Cererea de înscriere ca personal de recensământ (https://bit.ly/3rHRh9J), se va depune la Registratura din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș sau se va trimite prin e-mail la adresa primaria@tirgumures.ro sau infopublic@tirgumures.ro.

Data limită de depunere este 23 februarie 2022, selecția persoanelor va fi realizată de către Direcția Județeană de Statistică Mureș, iar informații suplimentare pot fi găsite la adresa web https://www.recensamantromania.ro/ .

(Redacția / Foto: http://depositphotos.com/ )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE