Plângere împotriva actorului Alec Baldwin Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

Plângere împotriva actorului Alec Baldwin

Familia directoarei de imagine care şi-a pierdut viaţa după împuşcătura fatală care a avut loc pe platoul de filmare al peliculei „Rust” a depus marţi o plângere împotriva actorului Alec Baldwin, cerând despăgubiri „substanţiale”, a anunţat avocatul familiei, relatează AFP. În momentul tragediei, pe 21 octombrie, la o fermă din Santa Fe (New Mexico), Alec Baldwin manevra un pistol în timp ce lucra la o scenă din film cu directoarea de imagine Halyna Hutchins.

Alec Baldwin a declarat că a fost informat că pistolul de recuzită era „rece” – termen care desemnează armele care nu sunt încărcate cu muniţie reală. Brian Panish, care îi reprezintă pe soţul şi fiul Halynei Hutchins, a condamnat, în timpul unei conferinţe de presă susţinute marţi, „comportamentul periculos” al lui Alec Baldwin şi măsurile de reducere a costurilor luate de actor şi de ceilalţi producători ai western-ului cu buget redus care au dus la moartea directoarei de imagine.

Avocatul a prezentat o listă conţinând, în opinia sa, „cel puţin 15 criterii” în vigoare în industria cinematografică care au fost ignorate pe platoul de filmare al peliculei „Rust”.

(V.P.)

( www.agerpres.ro )

Foto: www.cugetliber.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE