Cursuri de volei pentru copii Sport
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 345 Vizualizări

Cursuri de volei pentru copii

Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș organizează cursuri de inițiere volei. Potrivit informațiilor furnizate pe pagina de facebook a Clubului, cursurile se adresează grupei de vârstă 8 – 10 ani (fete și băieți). Inițierea și pregătirea copiilor se desfășoară la Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz” din Campusul #UMFST de pe strada Gheorghe Marinescu nr. 38. Pregătirile vor avea loc luni și miercuri, în intervalul orar 17:30 – 19:00.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/04/asociatia-yuppi-in-ajutorul-copiilor-refugiati/

Voleiul este un sport practic: ieftin și ușor de jucat. Este un sport elegant, unde agresivitatea și forța adversarilor sunt despărțite de fileu. Măiestria tehnică de a ține mingea în aer alege între învingători și învinși. Voleiul este unul dintre sporturile simbol în cadrul CSU Târgu Mureș, fiind activ încă din 2001.

Sunt așteptați toți cei interesați să descopere tainele acestei ramuri sportive și își doresc să învețe să joace volei într-un cadru organizat. Fiind un sport de echipă, îi ajută pe juniori să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi de organizare. Beneficiile sunt nenumărate: tonifică și modelează corpul, îmbunătățește și dezvoltă nivelul de energie, coordonarea și abilitățile tehnice, stimulează starea de spirit și contribuie negreșit la dezvoltarea socială și mentală a copiilor.

Prețul unui abonament / lună este de 150 lei. Înscrierile se pot realiza la sediul CSU, la numărul de telefon 0265 215 551 int. 286, 260 sau pe adresa de e-mail csu@umfst.ro.

Voleiul a fost introdus în programul Jocurilor Olimpice în 1964, fiind un sport de sală. Există şi o versiune estivală a sportului: voleiul pe plajă, care se dispută pe un teren redus, amenajat în aer liber, în echipe de câte două persoane.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE