Mureșeni cercetați pentru împușcarea unui câine Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 909 Vizualizări

Mureșeni cercetați pentru împușcarea unui câine

Poliția municipiului Sighișoara a fost sesizată recent, în data de 16 martie, de către un bărbat, cu privire la faptul că nu își mai găsește câinele și că ar fi auzit, în zona împădurită din Albești, mai multe focuri de armă.

La scurt timp de la sesizare, pe raza comunei Albești, polițiștii au oprit un autovehicul, în interiorul căruia se aflau două arme letale deținute legal, fără autorizație de vânătoare, precum și un câine decedat, a informat marți, 22 martie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”În urma investigațiilor, s-a stabilit că unul dintre cei doi bărbați, în timp ce se afla pe un fond cinegetic gestionat de AVSP Sighișoara, ar fi executat foc de armă asupra animalului în cauză. Autovehiculul și cele două arme au fost ridicate, în vederea confiscării, pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului administrat, față de doi bărbați de 52 și 62 de ani, din Sighișoara, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Totodată, față de unul dintre aceștia a fost dispusa măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, se menționează în același comunicat.

Conform sursei citate, ”cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE