Vopsește ouăle cu copilul tău Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Vopsește ouăle cu copilul tău

Vopsitul ouălor este momentul cel mai așteptat de copii și una dintre tradițiile esențiale ale sărbătorii de Paști. Este o activitate amuzantă, relaxantă și educativă pentru cei mici. Părinții care vor să transforme acest moment într-un prilej de creativitate fără margini, sunt invitați sâmbătă, 2 aprilie, ora 11:00, la Le&Le Games – Clubul tău de Familie, pe strada Artei nr 3.

Pe lângă tradiţionalele ouă roşii, anul acesta vor avea ocazia sa adauge și ouăle decorate de cei mici. Există multe tehnici şi materiale diferite ce se pot folosi pentru a crea un ou personalizat superb. Hârtie colorată, şerveţele, culori acrilice, tehnici de craft – toate pot fi folosite pentru a face nişte ouă excepţionale. Organizatorii evenimentului vor asigura tot ce este nevoie, participanții trebuie să vină doar cu imaginația lor bogată.

În plus, vor avea ocazia să testeze gratuit o mulțime de jocuri pentru toate vârstele și gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de logică, jocuri de îndemânare și de fantezie, lângă un popcorn oferit din partea casei.

Prețul atelierului este de 35 lei / familie cu un copil la care se adaugă 10 lei în plus începând cu al doilea copil. În preț sunt incluse toate materialele necesare atelierului, potrivit informației furnizate pe pagina de facebook a Le & Le Games – Dare to play!?

Cei interesați pot suna la 0728-881-352 sau 0755-809-306 pentru a confirma numărul de participanți.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE