Ziua Porților Deschise la Şcoala ”Alexandru Ioan Cuza” Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 629 Vizualizări

Ziua Porților Deschise la Şcoala ”Alexandru Ioan Cuza”

Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Târgu Mureș a organizat „Ziua Porților Deschise”. Evenimentul a avut loc vineri, 1 aprilie, în intervalul orar 10.00-12.00. Părinţii şi copiii au fost invitaţi să viziteze spaţiile unde îşi desfăşoară activitatea clasele pregătitoare, să cunoască activitatea cadrelor didactice şi performanţele obţinute cu elevii care au urmat cursurile acestei unităţi de prestigiu.

Elevii clasei a IV a B au pregătit musafirilor o surpriză, au scris bilețele, au făcut desene, au pregătit cutii, un exercițiu prin care au demonstrat că și lucrurile mici, care nu costă neapărat, pot însemna mult. Tuturor ne plac surprizele. Mici sau mari. Mai ales atunci când le așteptăm cel mai puțin.

„Am făcut această acțiune la clasă pentru că îmi place să las ceva în urma mea. Este a doua generație de copii, urmează să preiau a treia. În întâmpinarea celor care au venit să ne viziteze  clasa, copiii au pregătit o surpriză. Au scris pe bilețele mesaje motivaționale și le-au pus într-o cutie pentru părinți. În altă cutie au făcut desene cu copaci, cu flori, pentru copii. După ce au vizitat clasa, la ieșire fiecare părinte și copil au luat câte o surpriză. Credeți-mă, atât de frumos au recționat adulții…toți au zâmbit. Și, culmea, mesajele extrase li potrivea întocmai. Orice lucru simplu și sincer bucură” ne-a povestit învățătoarea clasei IV B, Carla Pădurean.

„Ziua Porților Deschise” s-a bucurat de un real succes. În cadrul acţiunii, părinții au solicitat toate informaţiile referitoare la înscrierea pentru clasa pregătitoare. Potrivit informațiilor furnizate de Olga Atomei, directoarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”  , din data de 11 aprilie încep înscrierile la clasele pregătitoare pentru anul școlar 2022-2023. La secția română sunt 4 clase cu 88 de locuri disponibile, iar la secția secția maghiară 1 clasă cu 22 de locuri disponibile.

Înscrierile se fac de luni până joi între orele 8.00-18.00 și în vineri 8.00-17.00. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0365882836. Adresa str. Bărăganului nr. 2B.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE