Puncte mobile de recensământ, în Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Puncte mobile de recensământ, în Târgu Mureș

Primăria Municipiului Târgu Mureș vine în sprijinul populației oferind oportunități variate și asigurând centre mobile pentru populație în vederea autorecenzării. De asemenea, urmează să fie deschis un nou centru de autorecenzare pentru toți cei care au nevoie de sprijin în vederea completării chestionarului.

Potrivit informațiilor furnizate miercuri, 13 aprilie, de Biroul de presă al instituției, la punctele mobile de recensământ, amenajate în incinta unor autobuze, cetățenii interesați sunt asistați de recenzori specializați în completarea chestionarelor.

Centrele mobile funcționează conform următorului program: miercuri, joi și vineri (13, 14 și 15 aprilie) între orele 9.00 – 12.00 în Piața Dacia din cartierul Tudor și între orele 13.00 și 17.00 în Parcul Record din Mureșeni; sâmbătă, 16 aprilie, între orele 10.00 și 16.00 în Bulevardul Cetății în cadrul Târgului și între 17.00 și 20.30 la Sala Sporturilor (cu ocazia meciului echipei de baschet a CSM Târgu Mureș care luptă pentru promovare și duminică, 17 aprilie, între orele 10.00 – 18.00 în Bulevardul Cetății în cadrul Târgului.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE