Două străzi din centrul Târgu Mureșului, închise definitiv traficului rutier! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9446 Vizualizări

Două străzi din centrul Târgu Mureșului, închise definitiv traficului rutier!

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat luni, 30 mai, în cadrul emisiunii online ”Agenda de Mureș”, că autoritățile locale din ”Orașul Trandafirilor” vor închide definitiv traficului rutier două străzi din zona centrală.

Astfel, începând cu toamna acestui an strada George Enescu va fi transformată în stradă pietonală, în timp ce strada Bolyai va fi închisă, tot pentru a deveni pietonală, în anul 2023.

”Strada Enescu are studiu de fezabilitate finalizat. Eu sper ca în a doua parte a verii să înceapă execuția, deci strada Enescu va fi definitiv închisă din toamna acestui an. Strada Bolyai, este în lucru studiu de fezabilitate, aici probabil că anul viitor va fi închisă”, a afirmat primarul municipiului Târgu Mureș.

În aceeași emisiune realizată și moderată de către jurnalistul Adrian Giurgea, Soós Zoltán a informat că peste o săptămână centrul orașului va fi închis circulației auto în fiecare weekend.

”De weekendul viitor o să revină acel sistem de închidere a centrului, de la McDonald’s în sus, respectiv strada Bolyai, după ora 2, sâmbătă și duminică, să existe această zonă pietonală care savurată de târgumureșeni”, a menționat Soós Zoltán.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE