Mesaje de încurajare din partea ISJ Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 395 Vizualizări

Mesaje de încurajare din partea ISJ Mureș

Dat fiind faptului că perioada actuală este de o mare încărcătură emoțională și pentru elevii pe care-i așteaptă o vacanță liniștită, dar și pentru cei care cu inimile strânse așteaptă să depășească presiunea examenelor naționale.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Mureș își îndreaptă privirea asupra tuturor preșcolarilor și elevilor mureșeni cu gânduri bune și încurajări.

Elevilor care anul acesta trec prin cele mai importante examene ale vieții, inspectorul școlar general, prof. dr. Sabin-Gavril Pășcan le-a transmis următoarele: „Dragi elevi, ne aflăm în fața unor examene care se apropie cu pași repezi. Sentimente de aduceri aminte ne încearcă pe toți. Acum este momentul să puneți în practică cunoștințele, să dați plusvaloare școlii noastre mureșene, așa cum ați făcut-o de fiecare dată. Am încredere în voi că veți reuși. Mulțumesc profesorilor pentru dăruirea și profesionalismul care recompensează eforturile voastre! Dragi elevi, vă doresc să urmați cu încredere drumul devenirii, să aveți zile senine și succese depline!”.

În încheierea mesajului transmis tuturor elevilor din școlile județului Mureș, inspectorul școlar general a urat călduros: „Dragi copii, mari și mici, vă doresc o vară plină de jocuri și jucării, cu aventuri de neuitat, o vacanță mare cu raze de soare, culori strălucitoare, povești interesante și amintiri de neuitat! Vacanță plăcută!”.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE