ISU Mureș, bilanțul zilei de 13 iulie Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

ISU Mureș, bilanțul zilei de 13 iulie

Pompierii mureșeni au fost solicitați în ultimele 24 de ore la 66 de intervenții, printre care cinci incendii, două alte situații de urgență și 58 de intervenții SMURD.

În privința incendiilor, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a anunțat:

„Ieri, 13 iulie, în jurul orei 07:33, incendiu produs la nivelul unui ciclon ce depozita rumeguș, în cadrul unui operator economic din Municipiul Reghin, strada Gării. În urma incendiului au ars aproximativ trei mc de rumeguș. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin. Cauza probabilă a producerii incendiului-scântei mecanice.

Ieri, 13 iulie, în jurul orei 13:56, incendiu vegetație uscată produs în Municipiul Reghin, strada Viilor. În urma incendiului a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 0,8 ha. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

Cauza probabilă a producerii incendiului-fumatul/țigară lăsată nesupravegheată.

Tot ieri, în jurul orei 14:57, incendiu baloți de fân produs în localitatea Grindeni. În urma incendiului au ars un număr de aproximativ 48 de baloți rotunzi de fân, cu posibilitate de propagare. Au intervenit pentru stingerea incendiului, respectiv pentru evitarea propagării acestuia prin intermediului unui dispozitiv de protecție, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni, împreună cu SVSU Luduș.

Cauza probabilă a producerii incendiului- fumatul/țigară lăsată nesupravegheată.

În jurul orei 18:45, incendiu baloți de paie produs în localitatea Petelea. În urma incendiului a ars un număr de aproximativ 10 baloți de paie.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

Cauza probabilă a producerii incendiului- fumatul/țigară lăsată nesupravegheată.

În această noapte, în jurul orei 22:17, incendiu vegetație uscată și deșeuri menajere produs în Municipiul Reghin, strada Căprioarei. În urma incendiului a ars vegetație uscată și deșeuri menajere pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

Cauza probabilă a producerii incendiului – focul deschis în spații deschise”.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni au  intervenit tot ieri, 13 iulie, pentru a salva o pisică blocată pe acoperișul unei clădiri.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE