Angajări la Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6877 Vizualizări

Angajări la Primăria Târgu Mureș

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea  funcţiei publice de execuție vacantă cu durata normală a timpului de muncă pentru următoarele posturi: o funcție publică de execuție – consilier, clasa I, grad profesional asistent  – la Serviciul Activități Culturale, Sportive, de Tineret și Locativ – ID 200459, și o funcție publică de execuție inspector clasa I, grad profesional superior la Serviciul Activități Culturale, Sportive, de Tineret și Locativ – ID 200293.

”Concursul va avea loc la sediul instituţiei, Târgu Mureş, P-ţa Victoriei nr. 3, în data de 29 august 2022, ora 10.00 – proba scrisă. Interviul se susţine în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise”, se menționează într-un anunț făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune, în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor publici, în perioada 27 iulie 2022 – 16 august 2022 inclusiv, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49, alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României  nr. 611/2008, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Informațiile din anunțul publicat, bibliografia stabilită, tematica și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, 0265-268.330 – interior 110, resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Cornelia Șerbu, inspector.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE