Home / Business / Romgaz, bilanț fabulos pentru Semestrul I 2022. Cine conduce sucursalele mureșene

Romgaz, bilanț fabulos pentru Semestrul I 2022. Cine conduce sucursalele mureșene

Distribuie

Conducerea Societății Naționale de Gaze Naturale (SNGN) Romgaz SA Mediaș a publicat vineri, 12 august, pe pagina web a Bursei de Valori București, www.bvb.ro, Raportul administratorilor aferent Semestrului I al exercițiului financiar 2022.

Potrivit documentului, SNGN Romgaz SA Mediaș și-a crescut cifra de afaceri cu 233,1%, de la 2,25 miliarde lei în S1 2021 la 7,49 miliarde lei în S1 2022, precum și profitul net cu 126,6%, de la 761,6 milioane lei în S1 2021 la 1,72 miliarde lei în S1 2022. În ceea ce privește veniturile, acestea s-au majorat cu 236,7%, de la 2,25 miliarde lei în S1 2021 la 7,6 miliarde lei în S1 2022.

”Veniturile totale sunt mai mari în S1 2022 cu 5.346,29 milioane lei, înregistrând o creștere de 236,75%. Cel mai mare aport la această creștere l-a avut cifra de afaceri din vânzarea gazelor naturale (6.683,05 milioane lei în S1 2022 față de 1.965,74 milioane lei în S1 2021). O altă contribuție semnificativă la creșterea veniturilor a fost cea a cifrei de afaceri din vânzarea de energie electrică (498,58 milioane lei în S1 2022 față de 42,75 milioane lei în S1 2021”, se menționează în Raportul administratorilor.

Mureșeanul Virgil Metea, membru în CA

Conform aceleiași surse, la data de 30 iunie 2022 structura acționariatului SNGN Romgaz SA Mediaș era următoarea: 70% – statul român, 25,23% – persoane juridice și 4,75% – persoane fizice. La aceeași dată, structura Consiliului de Administrație (CA) avea următoarea componență: Dan Dragoș Drăgan – președinte, Aristotel Marius Jude – membru, Nicolae Bogdan Simescu – membru, Cezar Batog – membru, Balazs Botond – membru, Gheorghe Silvian Sorici – membru și Virgil Metea – membru.

Cine conduce cele trei sucursale mureșene

În ceea ce privește structura societății, aceasta are în componență șase sucursale: Sucursala Mediaș, Sucursala Târgu Mureș, Sucursala de Intervenții, Reparații Capitale și Operații Speciale la Sonde (SIRCOSS) Mediaș, Sucursala de Transport Tehnologic și Mentențanță (STTM) Târgu Mureș, Sucursala de Producție Energie Electrică Iernut și Sucursala Drobeta-Turnu Severin.

În același raport sunt menționate și persoanele care dețin funcții de conducere în cadrul sucursalelor SNGN Romgaz Mediaș.

Astfel, Sucursala Târgu Mureș are următoarea conducere: Claudiu Roiban – director sucursală, Mihaela Bosca – director economic, Grațian Rusu – director de producție și Ioan Ștefan – director tehnic.

Activitatea Sucursalei Iernut este coordonată de: Balazs Bela Atila – director sucursală, Olimpiu Sorin Hățăgan – director economic, Maria Aurica Oprea – director comercial și Angela Bircea – director tehnic.

Nu în ultimul rând, conducerea Sucursalei STTM Târgu Mureș este asigurată de către Emil Lucaci – director sucursală și Dan Nicolae Obreja – director economic.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.