Șapte localnici din Balda (Sărmașu), bătuți noaptea de doi tineri! Sărmașu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3964 Vizualizări

Șapte localnici din Balda (Sărmașu), bătuți noaptea de doi tineri!

Polițiștii din cadrul Secției Nr. 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați duminică, 28 august, în jurul orei 4.44, prin apelul Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că la un eveniment organizat în satul Balda are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

”Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, din verificările efectuate rezultând faptul că pe parcursul evenimentului, doi tineri, de 22 și 24 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra a șapte persoane, cu mai multe obiecte contondente, pe care le-ar fi avut asupra lor, ulterior părăsind locul comiterii faptelor. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și „distrugere”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sărmașu și a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureș, s-a reușit, la scurt timp, identificarea și reținerea pentru 24 de ore a tinerilor de 22, respectiv 24 de ani, ulterior magistrații dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de ambii tineri.

”Polițiștii în continuare efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au condus la comiterea faptelor”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE